FK Fauske Sprint

Sprint Extra Sommer - FFO

Sprint Extra arrangerer Sommer-FFO i uke 31, 32 og 33.

Vi i fotballklubben Fauske/Sprint har gleden av å tilby Sommer-FFO for jenter og gutter som skal starte i 2-6 klasse. Dette er et tilbud til alle uavhengig av klubbtilhørighet.  Sommer-FFO vi bli arrangert i SKS Arena og på våre baner ved klubbhuset alt etter som hvordan været blir. Tilbudet gjelder fra mandag – fredag hvor man kan velge selv om man vil være med på 1,2 eller alle 3 ukene. Tidspunktene vil være fra klokken 1200 – 1530.

Uke 31  ( 29 juli – 2 august)

Uke 32  ( 5 – 9 august )

Uke 33  ( 12 – 16 august)

Vi vil starte dagene med å servere lunsj ved ankomst klokken 1200 enten på klubbhytta eller i kantinen i SKS Arena, informasjon om hvor man møter opp vil bli gitt dagen før.

Lunsjen vil bestå av forskjellige varianter av brødmat, diverse pålegg, melk, juice og vann samt et utvalg av frukt.

Deretter vil det være aktivitet fra klokken 1300-1530.

Vi vil ta gode pauser underveis hvor vi serverer frukt og drikke.

Alle deltakere er ansvarlig for å ha :

• Treningstøy etter værforhold
  • Fotballsko
  • Vannflaske

Vi har satt et minimum på 10 deltakere for å gjennomføre per uke, hvis vi mot formodning må avlyse enkelte uker vil alle påmeldte varsles senest 14 dager i forveien.

Det vil være en bemanning på 1 trener per 10-15 deltaker, Thomas Jacobsen som er fagansvarlig for Sprint Extra vil være hovedansvarlig for denne aktiviteten. Det vil alltid være en instruktør igjen til alle deltakerne er hentet.

Pris for en uke, inkludert lunsj er 675,-

Påmelding kan  gjøres HER

For spørsmål og henvendelser ta kontakt med Thomas@fauske-sprint.no

Tlf : 95839949