FK Fauske Sprint

FOTBALLFRITIDSORDNING 2019/2020

Generell informasjon

Vi i Fauske/Sprint vil fra kommende skoleår tilby Fotballfritidsordning(FFO) i SKS Arena.

Oppstart høst 2019 er uke 34 og siste dag før skoleslutt 2020 er torsdag 18.juni. Fotballfritidsordningen vil følge skoleåret og skoleruten til Fauske Kommune.

Tilbudet vil være for jenter og gutter i 2-6 klasse, det kan gjøres individuelle vurderinger om det er andre enn målgruppen som ønsker å delta, for eksempel om noen har yngre eller eldre søsken som ønsker å delta.

Følgende dager og tidspunkter for 2019/2020:

Tirsdag : Jenter og gutter 2-6 klasse. 13.30 -16.30 i SKS Arena

Torsdag: Jenter og gutter 2-6 klasse. 13.30 -16.30 i SKS Arena

Fredag:  Jenter og gutter 2-6 klasse. 12.00 -15.30 i SKS Arena  ( For elever som er tidligere ferdig på skolen er det mulig å gå rett i SKS Arena på fredager )

Man velger selv mellom 1,2 eller 3 dager i uken. Tilbudet kan kombineres med den ordinære skolefritidsordningen i kommunen.

Vi gjør oppmerksom på at man får fradrag på skatten for å ha barn på fritidsordninger i idrettslag.

Det stilles ingen ferdighetskrav for å kunne delta på FFO, og det er heller ingen krav om klubbtilhørighet.

Fotballfritidsordningen vil tilby henting for deltakere fra Finneid skole etter skoleslutt. Sjåfør kjører etter liste og kjører ikke fra henteplass før alle er gjort rede for eller vi har mottatt forfall fra foresatte.

En vanlig dag på FFO:

13.30-14.00: Henting på skolen

13.45-14.30: Servering av mat i kantinen. (Brødskiver, pålegg, drikke og frukt)

14.00-14.45: Fri aktivitet i hallen med lek og konkurranser.

14.45-16.00: Organisert aktivitet

16.00-16.30: Henting

Siden dette er første året vi arrangerer fotballfritidsordning er dette ca. tider, vi prøver oss fram i begynnelsen og det vil nok ikke bli store forskjeller på tidene. Deltakerne vil være ferdig på skolen til forskjellige tidspunkter derfor er det fritt å velge aktiviteter fram til 1445, da må alle være klare til organisert aktivitet.

Vi vil alltid ha 1 instruktør per 10-15 deltaker og det vil alltid være instruktører igjen til siste deltaker er hentet.

Det vil sendes informasjon ut til foresatte via mail, vi lager også en egen facebook-gruppe for foresatte hvor det deles relevant informasjon.

Antall dager              Pris FFO 2019/2020         Hentetillegg

1                                  700,-                                 50,-

2                                  1100,-                              100,-

3                                  1300,-                              150,-

Prisene er per måned og er inkludert mat. Søskenmoderasjon er 20% og forutsetter minst 2 dagers deltakelse.

PÅMELDING KAN GJØRES HER

For mer informasjon: