Fotballfritidsordning 2019/2020

Vi har startet Fotballfritidsordning ( FFO ) i SKS Arena . Påmeldingen for skoleåret 2019/2020 er åpen. Informasjon og påmelding ligger under egen fane her på vår hjemmeside.

Informasjonsmøte om fotballfritidsordninger

Tirsdag 25.Juni kl 1900 holder vi et åpent møte angående de kommende fotballfritidsordningene i klubben. Sted : Kantinen i SKS Arena

Flott inspirasjonsdag med Bodø/Glimt

Vi takker spillere og trenere fra Glimt for en flott inspirasjonsdag. 80 spillere og 30 trenere fra Indre Salten fikk et innblikk i "Glimtmetodikken".

Årets første hjemmekamp!!

Onsdag 15.mai kl. 19.00 spiller klubbens A-lag årets første seriekamp SKS Arena. Kamparket for kampen ligger i fanen som vedlegg.

Scoringsklubb!!

Vi inviterer alle Fauske/Sprint-supportere til et spennende medlemskap i vår Scoringsklubb.

Kapteinsteamet til A-laget er klart!!

Sprint Extra arrangerer Sommer -FFO

I august arranger vi sommer- FFO i ukene 31, 32 og 33.

Klubbkveld på G-sport

Tirsdag 98.april kl. 17.00-21.00 arrangeres det klubbkveld på G-sport med masse gode klubbtilbud

Besøk våre lagsider

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: