Mats og Emil tatt ut til Områdesamling!!

Emil Moan Larsen og Mats Moan Larsen fra Fauske/Sprint er tatt ut til Områdesamling som skal gjennomføres i SKS Arena 7.desember. I tillegg er Lasse Mohaug fra Sørfold som har spilt på samarbeidslaget FS/SFK tatt ut. Vi gratulerer med uttaket!!

Indre Salten Energi Vintercup 2020 - påmeldingen har startet!!

Velkommen til Indre Salten Energi vintercup 2020 Vi har gleden av å invitere til Indre Salten Energi vintercup 2020 som arrangeres helgen 21. ? 23. februar i SKS Arena

Kvalitetsklubb!!

Endelig kan vi stolt vise til at vi er blitt sertifisert som KVALITETSKLUBB

Fotballfritidsordning 2019/2020

Vi har startet Fotballfritidsordning ( FFO ) i SKS Arena . Påmeldingen for skoleåret 2019/2020 er åpen. Informasjon og påmelding ligger under egen fane her på vår hjemmeside.

Informasjonsmøte om fotballfritidsordninger

Tirsdag 25.Juni kl 1900 holder vi et åpent møte angående de kommende fotballfritidsordningene i klubben. Sted : Kantinen i SKS Arena

Flott inspirasjonsdag med Bodø/Glimt

Vi takker spillere og trenere fra Glimt for en flott inspirasjonsdag. 80 spillere og 30 trenere fra Indre Salten fikk et innblikk i "Glimtmetodikken".

Årets første hjemmekamp!!

Onsdag 15.mai kl. 19.00 spiller klubbens A-lag årets første seriekamp SKS Arena. Kamparket for kampen ligger i fanen som vedlegg.

Scoringsklubb!!

Vi inviterer alle Fauske/Sprint-supportere til et spennende medlemskap i vår Scoringsklubb.

Kapteinsteamet til A-laget er klart!!

Komplett app for medlem, foresatt, trener/lagleder og klubb

Påmelding til aktiviteter, kommunikasjon, medlemsbetaling, medlemskort, sponsortilbud og mye mer!

LAST NED GRATIS: