Ali fikk sin debut på landslaget

Ali fikk spille fra start i G16-kampen mot Tsjekkia

Tirsdag ble det 2-1-tap mot Tsjekkia for G16-landslaget, men torsdag ble det revansje for de norske guttene. Jan Aboubacar scoret kampens eneste mål like før pause.

- Dette var en veldig bra kamp av oss. Jeg er positivt overrasket over den kvaliteten vi viste. Vi hadde 11-4 i målsjanser, så det var bare effektiviteten som manglet, sier G16-landslagstrener Bård Flovik.

Kunne vunnet mer

Treneren synes det meste fungerte i torsdagens kamp.

- Vi var solide defensivt, hadde bra pasningsspill og hadde mer kvalitet i det kollektive angrepsspillet. Vi var best i alle spillets faser, og kunne vunnet med mer enn ett mål, mener Flovik.

- I dag blir det litt urettferdig å trekke frem enkeltspillere, for vi hadde mange gode i denne kampen. Det er meget gledelig å se at vi har typer med gode individuelle kvaliteter. Det er flott for norsk fotball, fortsetter han.

Fotballkloke gutter

Flovik ledet G16-landslaget for første gang under denne samlingen, og fikk et solid førsteinntrykk av laget.

- Dette er modne gutter, som forstår fotball godt. For meg har denne samlingen vært veldig nyttig, og har fått sett hva spillerne står for. Jevne kamper som dette er bra for utviklingen. Det blir spennende å følge denne gjengen videre, avslutter Flovik.

Kampfakta:

Tsjekkia - Norge 0-1 (0-1)

Sted: Stadium Hradec Králové, Praha

Tilskuere: 300

Dommer: Martin Nenadal, Tsjekkia

Gule kort: Ingen

Mål: 0-1 Jan Aboubacar (36.min)

Norge (4-3-3): Per Kristian Bråtveit - Ola Lønn Jensen, Ivar Näsberg (Bjørn Inge Utvik 41.min), Rasmus Martinsen, Ali Al Nashi (Isatullah Amadzei 41.min) - Morten Torsby, Vajebah Sakor, Iver Fossum (Elias Skogvoll 41.min) - Morten Konradsen (Michael Ingebrigtsen 53.min), Jan Aboubacar (Bersant Selina 73.min) , Symer Bytygi.