Årets første hjemmekamp!!

Onsdag 15.mai kl. 19.00 spiller klubbens A-lag årets første seriekamp SKS Arena. Kamparket for kampen ligger i fanen som vedlegg.

ÅRETS FØRSTE HJEMMEKAMP!!

Onsdag 15.mai kl. 19.00 kan vi invitere til årets første hjemmekamp. Kampen spilles i SKS Arena og motstander er GRAND BODØ

Fauske/Sprint og dagens kamp

Vi har spilt en seriekamp som endte i seier 1-0 borte mot Innstranda. Dette var en fin revansj etter at samme laget slo oss ut av cupen før den var ordentlig i gang.

I årets første hjemmekamp skal vi møte GRAND som har fått en svært god start på sesongen med 6 poeng og full pott på sine 2 første kamper. Vi ønsker å stoppe den seiersrekken når de kommer til Fauske til 15.maikamp. Grand har ikke tatt poeng på Fauske siden i 2015.

På onsdagen stiller vi et sterkt mannskap som vi mener skal kunne slå Grand med positivt og angrepsvillig eget spill samtidig som vi er forberedt på å demme opp for motstanderens styrker.

Vi møter med en full tropp på 18 spillere. Utenfor troppen er følgende spillere:

• Tor Kristian Johansen (keeper) skadd
  • Lars Erik Eriksen (keeper)            skadd
  • Marius Fredriksen                          skadd
  • Daniel Tronstad                               skadd
  • Donat Tiguai                                      skadd
  • Ali Al-Nashi                                       skole
  • Sondre Nyland                                 suspendert

Kapteinsteam:

Vedlagt ligger egen sak om lagets kapteinsteam i 2019

Motstander Grand

Grand er et fysisk sterkt lag som har stor entusiasme i eget spill og ikke minst innenfor begge 16-meterene. De trenes av, tidligere Glimt-spiss, Tiago Martins som med sitt Brasilianske lynne har tilført Grand positiv energi. Assistenttrener er Cato Joar Moan som har fått all sin lærdom fra sine år i Sulitjelma.

Dommerteam:

• Hoveddommer                Lars Ove Sørmo Hanssen
  • AD1                                   Aleksander Mentzoni
  • AD2                                   Tobias Nikolaisen

GRATIS INNGANG

Multiservice og Saltenposten sørger for at lokalfotballen kan ses av alle og sponser gratis inngang på alle A-lagets hjemmekamper i 2019

Pizzabuffet:

Fra kl. 18.00 serveres det pizzabuffet i kantina. Her får du deg en matbit inkl. drikke for kr. 100,- Russen tilbys samme måltidet for kr. 50,- Vi ønsker å bidra til at russen ikke glemmer maten denne dagen.

Dagens kampsponsor:

• Fauske Glass & Ramme